mazda-mx30
eclipse-nieuws

We zoeken een sleuteltopper!

“Wij zijn autofreaks die klaar staan voor iedereen die om zijn auto geeft.”  We vinden het leuk als we zien dat u geniet van uw aanschaf. Dat is waar wij voor gaan bij van Sprundel Mobiliteit.

Kun jij je vinden in hetgeen waar wij voor staan en voor gaan en ben jij op zoek naar een uitdagende functie waar geen dag hetzelfde is? Lees dan snel verder!

Wie zijn wij?

Wij zijn een familiebedrijf en zijn al sinds meer dan 45 jaar dé Mazdadealer in de regio. In 2005 werd daar ook  het Japanse automerk Daihatsu aan toegevoegd. Vanuit een enorme interesse voor techniek en mobiliteit zijn wij altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Hierdoor zijn we in 2010 in het trotse bezit gekomen van een Mitsubishi dealerschap en zijn wij tevens dealer van Aixam brommobielen.

Ook maken wij deel uit van het Euromaster netwerk, waardoor wij naast de bovengenoemde merken ook diverse andere merken in onderhoud hebben.

De functie

Krijg jij energie van sleutel aan verschillende auto’s en stroomt er benzine door jouw bloed? Dan past onze functie van 1e Autotechnicus perfect bij jou!

Als 1e Autotechnicus ken jij de auto’s van binnen en buiten. Met jouw kennis en ervaring help je onze klanten weer op weg.

Functie-eisen

  • MBO diploma 1e Autotechnicus
  • Je bent APK Keurmeester of je bent bereid om dit op korte termijn te worden

Wat bieden wij jou?

  • Salaris afgestemd op jouw kennis en ervaring (€2.500,00 – €3.000,00 per maand
  • Mogelijkheid tot doelgerichte vervolg opleidingen
  • Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd, Onbepaalde tijd
  • Reiskosten vergoeding
  • Vakantiegeld
  • Prettige werksfeer in een gezellig team van autofanaten!

Gaat jouw hart sneller kloppen van ronkende motoren en krijg jij energie van het sleutelen aan verschillende merken, dan is dit jouw kans on deel uit te maken van de fascinerende autobranche en van Sprundel Mobiliteit.

Voor vragen omtrent deze functie kun je terecht bij Hans van Sprundel, hij is te bereiken op 06- 13161961 of via onderstaand formulier.

We zien jouw motivatie en CV graag tegemoet!