• 100% elektrische Mazda

    DE NIEUWE MAZDA MX-30

    Welkom bij Van Sprundel

GROOT NIEUWS

Het is zover. De allereerste 100% elektrische auto van Mazda is een feit. En het resultaat is op werkelijk alle vlakken groots. De Mazda MX-30 is gebouwd rondom de inzittenden en geeft ze alle ruimte. Een prachtige auto die ons grenzeloze vakmanschap eens temeer onderstreept.

Het allermooiste is misschien wel dat hij nu direct te bestellen is bij de Mazda dealer in de extra royale First Edition uitvoering voor slechts € 33.990.-

Zakelijk rijd je hem al vanaf € 82,- bijtelling in 2020.

100% OP­GE­LA­DEN: DE MAZDA MX-30 FIRST EDI­TI­ON

Onze 100% elektrische crossover is nu direct te bestellen bij de Mazda dealer als gelimiteerde First Edition. Kiezen voor de MX-30 is daarmee heel gemakkelijk: voorzien van alle uitrusting die je maar kunt wensen, je kiest alleen nog de kleur en het interieur.

Je rijdt de First Edition uitvoering voor slechts € 33.990,- en zakelijk vanaf € 82,- bijtelling in 2020.

Voorraad
Mazda

Voorraad

Uw Auto
inruilen

Inruilen

Werkplaats
afspraak

Werkplaats

Proefrit
maken

proefrit

Stel uw
vraag

aanmelden

De nieuwe Mazda MX-30 is in Nederland te bestellen vanaf 23 oktober 2019. Genoemde prijs voor de Mazda MX-30 First Edition is inclusief BTW en kosten rijklaar maken, excl. metallic 3-tone lak. De MX-30 is tijdelijk als First Edition verkrijgbaar in gelimiteerde oplage en te bestellen zolang productieplaatsen beschikbaar zijn. Verbruikscijfers en waardes zijn nog niet beschikbaar. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden.

Mazda Private Lease wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door Mazda Leasing. De tarieven zijn gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km/jaar incl. rente, afschrijving, reparaties, onderhoud, banden, wegenbelasting, verzekering o.b.v. 6 schadevrije jaren, pechhulp en BTW. Meerprijs kilometers maximaal € 0,1010 en minderprijs kilometers minimaal € 0,0541. De maandbedragen zijn exclusief brandstof en eventuele opties. Overige consumentenacties zijn niet mogelijk i.c.m. het Private Lease aanbod.

Operational Lease aanbod wordt aangeboden door Mazda Leasing. Genoemd maandbedrag is gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km/jaar incl. rente, afschrijving, reparaties, onderhoud, banden, wegenbelasting, verzekering en pechhulp. Het maandbedrag is exclusief BTW, brandstof, en eventuele opties.

Bijtelling is netto bijtelling per maand op basis van een belastingschijf van 37,35%.