De Eclipse Cross PHEV

vanaf € 37.990,-

Nu met € 1.500,- inruilvoordeel*

  • S-AWC VIERWIELAANDRIJVING
  • Onmisbare trekkracht van 1.500 kg
  • 45 KM ELEKTRISCHE ACTIERADIUS (WLTP)
  • < 50 G/KM CO2-UITSTOOT

De Eclipse Cross PHEV bouwt voort op het succes van de Outlander PHEV, onze trendsettende SUV, die wereldwijd 21 maal werd bekroond. Dankzij grensverleggende technologieën werken de brandstofmotor en beide elektromotoren harmonieus samen in verbazingwekkende rust.

Geen zorgen of je het wel haalt

De Eclipse Cross plug-in hybride is uitgevoerd met een krachtige 13,8 kWh-aandrijfaccu en een nieuwe, zuinige 2.4-liter benzinemotor, waarmee je verder komt dan verwacht.

Net zo makkelijk als het opladen van je telefoon

Het opladen van de Eclipse Cross PHEV is net zo makkelijk als het opladen van je telefoon. Je kunt hem inpluggen op elk normaal stopcontact of je kunt een oplaadpunt laten installeren. Daarnaast kun je terecht bij duizenden openbare laadpalen in Nederland en daarbuiten.

Woon-werkverkeer stukken voordeliger

Je kunt met de Eclipse Cross PHEV 45 km volledig elektrisch (EV) rijden. Voor de meesten is dat meer dan genoeg voor het dagelijkse woon- werkverkeer. Hierdoor zijn je gebruikskosten aanmerkelijk lager.

* Het  inruilvoordeel is geldig op geselecteerde modellen en op klantorders van 1 oktober t/m 31 december, kentekenregistratie en tenaamstelling uiterlijk 31 januari 2022, met uitzondering van de Outlander PHEV. bekijk hier de voorwaarden.