• 100% elektrische Mazda

    DE NIEUWE MAZDA MX-30

    MX-30-bij-Van-Sprundel-2020

Mazda MX-30 nog aantrekkelijker met nieuwe kleuren en uitvoering

  • Luxury nieuwe topversie van Mazda’s 100% elektrische crossover
  • Aantrekkelijke First Edition nu beschikbaar in meer kleuren
  • Prijzen vanaf € 33.990,- en zakelijke bijtelling vanaf € 82,- per maand
  • Nieuwe Mazda MX-30 vanaf september in de showroom

Mazda maakt het aanbod van de 100% elektrische MX-30 nog aantrekkelijker met een nieuwe topversie en nieuwe exterieurkleuren voor de populaire First Edition uitvoering. Beide versies zijn direct te bestellen bij [naam dealer] in [plaatsnaam dealer] en worden in september in de showroom verwacht.

De nieuwe Mazda MX-30 was al te bestellen als gelimiteerde First Edition met een bijzonder rijke uitrusting. Behalve 18-inch lichtmetalen velgen, adaptieve LED-koplampen, elektrisch verstelbare en verwarmbare voorstoelen, uitgebreide reeks veiligheidsvoorzieningen, multimedia- en navigatiesysteem met 8,8-inch TFT-kleurendisplay en nog veel meer is ook de kleur Ceramic Metallic lak standaard in de prijs inbegrepen, wat een extra voordeel van € 2.800,- oplevert.

“Niet voor niets zijn er al meer dan 160 exemplaren van de Mazda MX-30 First Edition besteld, ruim voordat de auto in de showroom staat”, zegt Hans van Sprundel van Van Sprundel Mazda dealer. “Maar nu is deze gelimiteerde uitvoering ook te bestellen in de kleuren Arctic White Solid, Jet Black, Polymetal Gray en Machine Gray. Schitterende kleuren die de krachtige uitstraling van de MX-30 versterken. Je moet ze echt zien!”

Ook nieuw in het aanbod van de MX-30 is de Luxury uitvoering. Dit is de nieuwe topversie in de reeks en ten opzichte van de First Edition extra uitgerust met Smart Keyless Entry, een premium audiosysteem van Bose® met twaalf speakers, 360° parkeercamera, een schuif-/kanteldak en de veiligheidssystemen Traffic Jam Assist, Driver Monitor, Smart Brake Support systeem achter en Front Cross Traffic Alert.

Net als bij de First Edition is het interieur van de Luxury naar wens leverbaar met een licht moderne of donker industriële kleurstelling.

“De MX-30 is onze eerste 100% elektrische auto en een échte Mazda als het gaat om rijplezier, veiligheid, technologie en ontwerpstijl. De elektromotor en 35,5 kWh lithium-ion batterij zorgen voor een zeer soepele en stille aandrijving zonder onderbreking en een bereik van 200 km, voldoende voor 95% van de ritten. En met de nieuwe kleuren en uitvoering spreekt de Mazda MX-30 nu een nog groter publiek aan”, zegt Hans van Sprundel van Van Sprundel Mazda. “De First Edition is bij ons te bestellen vanaf € 33.990,-. De Luxury is er vanaf € 38.990,-. Zakelijk rijders kunnen rekenen op een netto bijtelling vanaf slechts € 82,- per maand. Wie nu bestelt kan dit jaar rijden. Meer weten? Kom vooral langs in de showroom!”

Bekijk hier alles van de Mazda MX-30

Voorraad
Mazda

Voorraad

Uw Auto
inruilen

Inruilen

Werkplaats
afspraak

Werkplaats

Proefrit
maken

proefrit

Stel uw
vraag

aanmelden