ÉÉN EN AL SCHOON­HEID

Ontdek de nieuwe Mazda3. Een combinatie van prachtig design, revolutionaire techniek en puur vakmanschap, waarmee we alle verwachtingen overtreffen, zelfs die van onszelf.

En de ware schoonheid zit onder de motorkap: de revolutionaire Skyactiv-X benzinemotor. Een unieke vinding van onze ingenieurs waardoor je diesel niet meer nodig hebt voor krachtige prestaties en een laag verbruik.

De nieuwe Mazda3 is onthuld op Los Angeles Auto Show, en onlangs zijn ook de prijzen bekend gemaakt. Je rijdt de nieuwe Mazda3 al vanaf € 27.160,- rijklaar of vanaf € 359,- per maand met operational lease*.

OM JOU HEEN ONT­WOR­PEN

Zodra je plaats neemt voel je je meteen verbonden met de auto. De intuïtieve bediening is tot in de puntjes uitgedacht. Geniet van de perfecte ergonomie en de luxe standaarduitrusting, inclusief head-up display, radar cruise control en alle belangrijke veiligheidssystemen. Elk detail klopt.

ER­VAAR PUUR VAK­MAN­SCHAP

Met dit model hebben onze vakmensen de volgende stap gezet in ons veelgeprezen Kodo design. En dat zie je terug in de hele auto. Van de grille tot de achterlichten. De nieuwe Mazda3 is werkelijk schoonheid op zijn puurst.

Uw auto inruilen

Inruilen

Proefrit maken

proefrit

Private Lease

Taxatie

Blijf op de hoogte met de maandelijkse Van Sprundel nieuwseditie

DISCLAIMER

*Informeer naar de voorwaarden in de showroom.