ÉÉN EN AL SCHOON­HEID

Ontdek de nieuwe Mazda3. Een combinatie van prachtig design, revolutionaire techniek en puur vakmanschap, waarmee we alle verwachtingen overtreffen, zelfs die van onszelf.

En de ware schoonheid zit onder de motorkap: de revolutionaire Skyactiv-X benzinemotor. Een unieke vinding van onze ingenieurs waardoor je diesel niet meer nodig hebt voor krachtige prestaties en een laag verbruik.

De nieuwe Mazda3 is onthuld op Los Angeles Auto Show, en onlangs zijn ook de prijzen bekend gemaakt. Je rijdt de nieuwe Mazda3 al vanaf € 27.160,- rijklaar of vanaf € 359,- per maand met operational lease*.

OM JOU HEEN ONT­WOR­PEN

Zodra je plaats neemt voel je je meteen verbonden met de auto. De intuïtieve bediening is tot in de puntjes uitgedacht. Geniet van de perfecte ergonomie en de luxe standaarduitrusting, inclusief head-up display, radar cruise control en alle belangrijke veiligheidssystemen. Elk detail klopt.

ER­VAAR PUUR VAK­MAN­SCHAP

Met dit model hebben onze vakmensen de volgende stap gezet in ons veelgeprezen Kodo design. En dat zie je terug in de hele auto. Van de grille tot de achterlichten. De nieuwe Mazda3 is werkelijk schoonheid op zijn puurst.

Uw auto inruilen

Inruilen

Proefrit maken

proefrit

Private Lease

Taxatie

Blijf op de hoogte met de maandelijkse Van Sprundel nieuwseditie

DISCLAIMER

*Nieuwe Mazda3 verkrijgbaar vanaf € 27.160,-. Gemiddeld verbruik Mazda3: van 3,9 tot 5,8 liter per 100 km / van 25,6 tot 17,2 km per liter / CO2-uitstoot van 104 tot 135 g/km. De vermelde NEDC waarden voor het gecombineerde brandstofverbruik en de CO2-uitstoot zijn terugbepaald naar de waarden overeenkomstig de oude NEDC-testmethodiek. Prijzen incl. BPM, BTW en kosten rijklaar maken à € 890,- diesel en € 910,- benzine, bij Mazda bestaande uit: transport, aflever-/nulbeurt, kentekenplaten, reinigen en poetsen, mattenset, reservelampenset, lifehammer, EHBO-kit, gevarendriehoek, veiligheidshesje en brandstof t.w.v. € 50,-.Tevens inbegrepen in de kosten rijklaar maken zijn de recyclingbijdrage (per 1 januari 1995 is het wettelijk bepaald dat er voor elke personen- en bedrijfsauto een verwijderingsbijdrage geheven wordt op grond van de Wet Milieubeheer. Deze bedraagt € 37,50 incl. BTW) en de kentekenkosten (kentekenaanvraag à € 39,- BTW-vrij en tenaamstelling à € 10,10 BTW-vrij). Het BPM-bedrag is onder voorbehoud van eventuele wijzigingen bij kentekentoekenning. Voor de uitvoeringen met mild-hybrid (Skyactiv-G 122) geldt een beheerbijdrage voor de li-ion-batterij à € 20,-. Prijzen excl. metallic/mica lak en eventuele opties. Actie geldig bij aanschaf van een Mazda3 uit voorraad met registratie voor 31 maart 2019. Inruilaanbod enkel geldig bij particuliere aanschaf en niet geldig in combinatie met andere acties. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties.