Vanaf € 36.990,-.
Tijdelijk met een scherp introductieaanbod: een automaat voor slechts € 1.000,- meerprijs

De nieuwe Mazda6 heeft een vanafprijs van € 36.990,- rijklaar. Daarvoor heb je direct een rijke uitrusting met onder andere navigatie, head-up display met projectie, LED verlichting, stoel en stuurverwarming en achteruitrijcamera.

De nieuwe Mazda6 is misschien wel de beste Mazda die we ooit hebben gemaakt. Bij het creëren van dit model hebben we ons laten inspireren door onze oorsprong. Neem de sierpanelen in het dashboard. Die zijn gemaakt van authentiek Japans Sen-hout. Zo voelt elke bestuurder zich direct thuis. Ervaar het zelf en kom naar de dealer.

ELEGANT DESIGN

Ontwerp dat draait om de bestuurder staat aan de basis van alles wat wij doen. Dat is niets nieuws. Zo zijn de Mazda Cosmo, Luce en later de Mazda6 toonbeelden van menscentrisch design waarbij ons uitgangspunt puur rijplezier is.

NAAR EEN NIEUW NIVEAU: HET INTERIEUR

Stap in de nieuwe Mazda6 en ontdek het vernieuwde interieur. Voel het comfort van de stoelen, die betere ondersteuning bieden. Blijf op de hoogte dankzij het vernieuwde 8-inch display of projectie van informatie in de voorruit. En geniet, van het stillere interieur en de kilometers vol rijplezier.

VERFIJNDE RIJERVARING

Bij een auto die is ontworpen voor ultiem rijplezier, doen we geen enkele concessie. Daarom is het onderstel van de nieuwe Mazda6 nóg beter afgesteld voor een betere stuurrespons en -gevoel. Het interieur is door diverse aanpassingen stiller en comfortabeler dankzij de geheel vernieuwde stoelen.

Voorraad
Mazda 2

Voorraad

Uw auto
inruilen

Inruilen

Werkplaats
afspraak

Werkplaats

Proefrit
maken

proefrit

Stel uw
vraag

uw vraag