DE UNIEKE, geëlektrificeerde SUV

Ervaar wat de nieuwe ASX u te bieden heeft

Binnenkort in onze showroom: de nieuwe generatie van de Mitsubishi ASX. Met zijn slimme technologie, spraakmakende design en geëlektrificeerde aandrijflijnen is hij klaar om met ú op avontuur te gaan.

“De groei en elektrificatie van het SUV-segment zetten de trend op de Europese markt. De nieuwe ASX past perfect in die markt, als geëlektrificeerde SUV met een rijke uitrusting, moderne infotainment en vooruitstrevende technologie”. Met deze woorden presenteerde Frank Krol, President en CEO van Mitsubishi Motors Europe, de nieuwe Mitsubishi ASX. Wij van Van Sprundel zijn maar wat trots de auto binnenkort aan u te mogen presenteren. 

Aan alles is gedacht

Een spraakmakend design dat dynamisch én robuust is en zijn sportieve veelzijdigheid benadrukt. Het interieur is een geslaagde mix van stijl en comfort, met veel ruimte en de nieuwste infotainmenttechnologie. Dankzij de hoge zitpositie stap je relaxed in en uit en heb je een goed uitzicht op de weg. Vanaf de basisuitvoering is de ASX reeds voorzien van een rijke veiligheidsuitrusting waaronder Forward Collision Mitigation (FCM), Lane Keep Assist, noodoproepsysteem, Ledverlichting rondom, parkeersensoren voor en achter en een achteruitrijcamera. 

Altijd connected

Smartphone-link Display Audio verbindt de bestuurder met de systemen aan boord. U heeft de keuze uit twee moderne touchscreens en navigatie. Smartphones kunnen draadloos worden gekoppeld via Apple CarPlay® en Android Auto™. Er zijn diverse mogelijkheden om het infotainmentsysteem naar eigen voorkeur aan te passen, van gebruikersprofielen en widgets tot de Multi-Sense-rij-instellingen.

Aandrijving

De nieuwe ASX komt voor iedereen met een op maat gemaakte aandrijving. Zo is hij er met een 1.0 turbobenzinemotor en met 1.3 injectie benzinemotor met turbo in combinatie met Mild Hybrid technologie. Bovendien is de ASX de eerste Mitsubishi in Europa die wordt geleverd met Full Hybrid-aandrijflijn: een 1.6 motor die samenwerkt met twee elektromotoren. De topversie is een geavanceerde Plug-in Hybrid-aandrijving (PHEV), waarbij de 1.6 motor gekoppeld is aan twee elektrische motoren en een 10,5 kWh-batterij. Uniek voor en vooruitstrevend in het segment.

Aantrekkelijk geprijsd

U rijdt de nieuwe ASX al vanaf € 29.290,- geheel rijklaar. Het model is verkrijgbaar in zes kleuren, in de uitvoeringen First Edition en Instyle met standaard two-tone lak. De speciale First Edition uitvoering is extra uitgerust met verwarmbare voorstoelen, verwarmbaar stuurwiel, zwart dak en een 10 inch digitaal dashboard.

Stap in

De nieuwe Mitsubishi ASX is perfect afgestemd op de behoeften en verwachtingen van de hedendaagse automobilist.

Ontvang maandelijks het laatste nieuws over onze merken, acties, tips en het bedrijf.