mazda-mx30
eclipse-nieuws

We zoeken een leerling monteur
die van aanpakken weet!

Wat gaat de student of werknemer doen?

De werknemer gaat in het najaar en in het voorjaar bandenwissels uitvoeren voor Euromaster, samen met een collega. Deze werkzaamheden duren 2 x 3 maanden. De andere 2 x 3 maanden zal de werknemer de mogelijkheid geboden worden om de praktijkopdrachten van de studie samen met de chef werkplaats uit te voeren.

Over welke vaardigheden beschikt de student of werknemer?

De werknemer beschikt over een aanpakmentaliteit en is secuur.

Wat biedt het leerbedrijf de student of werknemer?

De werknemer maakt deel uit van een groep van 6 collega’s waar hij/zij op terug kan vallen. Binnen dit team werkt hij/zij zelfstandig en vraagt zelf aan de chef werkplaats waar zijn/haar behoeftes liggen met betrekking tot ondersteuning. Doorgroeimogelijkheden zijn afhankelijk van inzet en werkplaatsbezetting.

Van Sprundel BV is een familiebedrijf, een autodealer met de merken Mazda, Mitsubishi en Aixam. Daarnaast maakt zij deel uit van het Euromaster netwerk waardoor er naast bovengenoemde merken ook veel andere merken in onderhoud komen. Het vak is daardoor afwisselend en je werkt in een hecht team, je gaat een goede training en opleidingen volgen en werkt met goed gereedschap in een veilige werkomgeving.

Enthousiast geworden?
Klik snel op deze link om jezelf aan te melden!

Heb je vragen:
Contactpersoon bij deze vacature

Hans van Sprundel (Directie)
Bel: 0613161961
E-Mail: directie@vansprundel.nl