EEN NIEUW GE­LUID. DE NIEU­WE MAZDA CX-30

Het is bekend: De nieuwe Mazda CX-30 heeft een prijs, Mazda heeft zojuist bekend gemaakt dat de CX-30 al te bestellen is vanaf € 29.990.-

De nieuwe Mazda CX-30 is een klasse apart. Deze gloednieuwe crossover is een schoolvoorbeeld van ons veelgeprezen vakmanschap. Dat klinkt niet alleen veelbelovend. Dat is het ook.

Om te beginnen is hij buitengewoon vanbinnen. Het interieur is door ons ontworpen volgens het Japanse Kodo-design, waarin de kunst van het weglaten centraal staat. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen voelt de binnenkant ook bijzonder rijk aan. En dat is op z’n zachtst gezegd uniek voor een crossover.

Maar de nieuwe Mazda CX-30 is ook hoorbaar anders. Zo hebben we ‘m standaard voorzien van een fantastisch audiosysteem, met ingenieus geplaatste speakers. En dankzij de unieke isolatieaanpak is hij misschien wel de stilste in zijn klasse.

De nieuwe Mazda CX-30 is – naast een zuinige dieselmotor – leverbaar met de efficiënte Skyactiv-G en de revolutionaire Skyactiv-X benzinemotor. Deze benzinemotoren beschikken standaard over het zogenaamde M Hybrid-systeem, dat de motor ondersteunt in zwaardere omstandigheden. Zo maken we de nieuwe Mazda CX-30 zuiniger dan ooit.

Het moge duidelijk zijn: de nieuwe Mazda CX-30 is een totaal nieuw geluid. Het interieur, de speakers, de motor, het klinkt allemaal beduidend anders. Je zou het eigenlijk met eigen oren moeten horen.

Nog niet mee gereden? Maak dan nu een afspraak en ervaar de Mazda CX-30

Voorraad
Mazda

Voorraad

Uw Auto
inruilen

Inruilen

Werkplaats
afspraak

Werkplaats

Proefrit
maken

proefrit

Stel uw
vraag

uw vraag