Al sinds meer dan 40 jaar dé Mazdadealer in de regio, wist Van Sprundel begin jaren negentig het dealerschap voor Aixam brommobielen binnen te halen. In 2005 werd daar ook nog het Japanse (auto)kwaliteitsmerk Daihatsu aan toegevoegd. Vanuit een enorme interesse voor techniek en mobiliteit zijn wij altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Hierdoor zijn we in het trotse bezit gekomen van een Mitsubishi dealerschap. Daarnaast werden aan het automobiel-specialisme ook al caravan- en camperonderhoud toegevoegd. De werkplaats is intussen uitgerust met een speciale caravan- en camperbrug en de medewerkers zijn up-to-date geschoold.

Dat bij de verkoop van nieuwe Mazda’s en Mitsubishi’s ook auto’s van andere merken ingeruild worden, spreekt vanzelf. Door de jaren heen heeft Van Sprundel Mobiliteit ook een uitgebreide ervaring opgebouwd in onderhoud en reparatie van andere merken. Wij vinden het nu tijd geworden om daar ook meer ruchtbaarheid aan te geven en binnen afzienbare tijd gaan we hier gepaste aandacht aan geven. Mensen kunnen écht met alle merken bij ons terecht, en het idee dat de dealer altijd veel duurder is, moet ook de wereld uit! Wij overleggen namelijk altijd vooraf met de klant wat er gedaan mag worden, en bij extra werkzaamheden nemen we altijd vooraf contact op om toestemming te vragen.
Van Sprundel Mobiliteit onderscheidt zich in vakkennis van autotechniek in de breedste zin des woords. Medewerkers worden doorlopend bijgeschoold om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste technologieën. We willen graag te allen tijde de klant van dienst kunnen zijn met de meest recente kennis van techniek. Zo kunnen we altijd service op maat bieden.

We zijn al meer dan 40 jaar een begrip in de regio en nu kunnen we onze kennis en ervaring met andere merken dan Mazda, Mitsubishi en Daihatsu ook nog van een kwaliteitslabel voorzien!. En ook al is in de loop der jaren onze showroom groter geworden, aangepast aan de toekomst, en werken we met meer mensen, één ding is nooit veranderd: we zijn nog steeds een familiebedrijf waarbij u gewoon binnen kunt lopen, waar de “baas” aanspreekbaar is en waar de koffie en thee altijd vers én gratis zijn!

Proefrit
inplannen

proefrit

Onze Occasion voorraad

Voorraad

Uw auto inruilen

Inruilen

Blijf op de hoogte met de maandelijkse Van Sprundel nieuwseditie