De vernieuwde Mazda CX-5

  • Mazda CX-5 naar verwachting eind 2021 in de showroom
  • Onmisbare trekkracht van 1.800 tot 2.100 kg
  • Rijk uitgeruste SUV al vanaf € 35.990.
  • Mazda CX-5 is verkrijgbaar in drie speciale uitvoeringen

Even mooi als krachtig, de vernieuwde Mazda CX-5 vertegenwoordigt een gedurfde update van kracht en elegantie met het vernieuwde Kodo design. Het comfortabele, ruime interieur verleidt je elke keer weer om op pad te gaan met deze krachtige SUV.

Het Kodo design komt bij het vernieuwde exterieur beter tot zijn recht dan ooit tevoren. Het krachtige lijnenspel zorgt namelijk voor de nodige verfijning en die typische Mazda uitstraling. De vernieuwde Mazda CX-5 is wederom ongekend stil vanbinnen, dankzij doordachte isolatie. En dankzij cilinderuitschakeling ook nog steeds efficiënt in brandstofverbruik.

Ontdek de sterk vernieuwde versie van de stijlvolle, ruime en dynamische Mazda CX-5 die naar verwachting eind 2021 in de showroom staat. De vernieuwde Mazda CX-5 met zijn nog altijd onmisbare trekkracht van 1.800 tot 2.100 kg is ook nog eens scherper geprijsd. Je rijdt deze bijzonder rijk uitgeruste SUV al vanaf € 35.990.

De vernieuwde Mazda CX-5 is verkrijgbaar in drie speciale uitvoeringen, met onderscheidende interieur- en exterieurelementen. Meld je aan voor de Van Sprundel nieuwsbrief en blijf op de hoogte over de vernieuwde Mazda CX-5.