De vernieuwde Mazda CX-5 nu bij Van Sprundel

  • Onmisbare trekkracht van 1.800 tot 2.100 kg
  • Rijk uitgeruste SUV al vanaf € 35.990.
  • Mazda CX-5 is verkrijgbaar in drie speciale uitvoeringen
  • Drie nieuwe uitrustingsvarianten Newground, Sportive en Signature 
  • Scherpe vanafprijs van € 36.490,- en speciaal upgradevoordeel vanaf een Luxury-uitvoering

Mazda’s stijlvolle, krachtige en dynamische SUV, de CX-5, heeft een behoorlijke update gekregen. De Mazda CX-5 heeft een vernieuwd exterieurdesign en drie nieuwe uitrustingsvarianten: Newground, Sportive en Signature. De vernieuwde Mazda CX-5 is bovendien voorzien van een rijmodus-selector, een verbeterde rijdynamiek en meer keuzemogelijkheden, verbeteringen op het gebied van bagageruimte en het gebruiksgemak in het interieur en een uitgebreid gamma veiligheidsvoorzieningen. De vernieuwde Mazda CX-5 is rijklaar vanaf € 36.490. Het is nu mogelijk een proefrit te boeken bij Van Sprundel

“De grootste vernieuwing aan de CX-5 is dat alle uitvoeringen zijn voorzien van een vernieuwd design. Een nieuwe voor- en achterbumper, nieuwe grille en nieuw velgdesign. Ook de verlichting is visueel aangepast, met onder andere vernieuwde dagrijverlichting. De achterlichten zijn prominenter aanwezig en sluiten beter aan bij het Kodo-design van de andere nieuwe producten.. 

Naast het vernieuwde design heeft de CX-5 modeljaar 2022 onderhuids tal van kleine updates gekregen. De reeds uitstekende geluidsdemping is verder verbeterd, voor meer comfort is de structuur van de stoelen aangepakt, de benzine-automaat met 4WD heeft een specifieke off-road rijmodus en de afstelling van de andere rijmodi is verder verfijnd. Daarnaast is de opbergruimte onder de laadvloer efficiënter ingedeeld en heb je voortaan twee laadhoogtes. Op sommige uitvoeringen heb je zelfs een laadvloer met aan één zijde tapijt en aan de andere zijde een beschermende vuil- en waterbestendige kunststof. Ook nieuw is de fileassistent (Cruise & Traffic Support) in combinatie met de automatische versnellingsbak.

Line-up & uitrusting

De CX-5 modeljaar 2022 blijft beschikbaar met twee benzinemotoren van 165 of 194 pk en een dieselmotor van 184 pk. De 165 pk benzinemotor is beschikbaar als handgeschakelde zesversnellingsbak of tegen een meerprijs van € 3.000,- met zestraps automaat. De 194 pk benzine- motor en 184 pk dieselmotor zijn altijd gekoppeld aan automaat en beschikbaar in 2WD of 4WD. De vernieuwde Mazda CX-5 heeft nog altijd zijn onmisbare trekkracht van 1.800 tot 2.100 kg, ideaal voor het trekken van een caravan of paardentrailer.

Plan vandaag nog een proefit in de vernieuwde CX-5

Prijzen voor de CX-5 modeljaar 2021 beginnen bij € 36.490,- of € 499,- voor Private Lease op basis van 60 maanden en 10.000 km voor de standaarduitrusting met Skyactiv-G 165 pk en 6MT met 2WD. Tijdelijk ontvang je tot € 2.000 upgradevoordeel vanaf een Luxury-uitvoering. Kies bijvoorbeeld voor een zwart lederen interieur én schuifdak ter waarde van samen € 2.500 en betaal tijdelijk slechts € 1.250. Of ga voor de Signature-uitvoering, nu voor een meerprijs van slechts € 2.000 in plaats van € 4.000. We laten je graag (digitaal) kennismaken met deze SUV die op alle vlakken in topvorm is. 

De showroom van Van Sprundel is vanwege de coronamaatregelen tijdelijk gesloten, maar de werkplaats is geopend en de verkoop gaat gewoon door. Uiteraard met inachtneming van de veiligheidsnormen van het RIVM.

Een proefrit in de vernieuwde Mazda CX-5 is gewoon mogelijk. Wij brengen de auto aan huis of overhandigen de sleutel buiten de showroom. Plan vandaag nog een proefrit in bij Van Sprundel en ervaar het rijplezier in de CX-5.”